El pròxim DIVENDRES 2 de NOVEMBRE celebrarem a l’escola la Festa de la Tardor. Es realitzaran activitats com: Teatre, Torró de Gat Típic d’Orpesa, Castanyada, Jocs Tradicionals, Exposició d’esculptures amb  fruits de la tardor i diferents Tallers i Activitats.

Les activitats estàn organitzades amb estreta col·laboració de L’ AMPA del Ceip La Mediterrània, que ajudarà  amb la compra de les Castanyes,  la visita de la Castanyera i participant junt als mestres en el repartiment  de les castanyes, la realització del Torró de Gat i al desenvolupament dels Tallers i Activitats.

Agraïm la  col·laboració de l’AMPA en l’organització i l’aportació de les Castanyes, i la col·laboració de SERCOLE l’empresa de menjador que patrocinarà part de les castanyes.

 


 

El próximo VIERNES 2 DE NOVIEMBRE celebraremos en la escuela la Fiesta del Otoño. Se realizarán actividades como: Teatro, «Torró de Gat» típico de Oropesa, Castañada, Juegos Tradicionales, exposición de esculturas realizadas con frutos del otoño y diferentes Talleres y Actividades.

Las Actividades están organizadas en estrecha colaboración con la AMPA del Ceip La Mediterrània, que ayudará con la compra de las castañas, la visita de la Castañera, y participando junto a los maestros en el reparto de las castañas, la realización del Torró de Gat y en el desarrollo de los Talleres y Actividades.

Agradecemos la colaboración del AMPA en la organización y en la aportación de las castañas y la colaboración de SERCOLE la empresa de comedor que patrocinará parte de las castañas.